+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorijo izdelkov

Dom > Novice > Vsebine

Kaj naredi sončne 4G kamero razlikuje od drugih

Zhongshan GateSea tehnologija Ltd | Updated: Nov 13, 2017

Sončna 4G fotoaparat, z njeno polno ime sončne 4G brezžično kamero, je nova generacija IOT brezžičnega omrežja kamere iz Zhongshan Gatesea Technology Co, Ltd, ki lahko hkrati prenos videa in zvoka in Pošlji različne signale senzorja kot signali vlažnosti senzor, senzor moči vetra in senzor nivoja vode. Vendar, kaj naredisončna 4G kamerostandout v takih doba digitalnih izdelkov.

1(001).jpg

Dejstvo je, veliko funkcij digitalnih izdelkov so bolj humaniziran spoznati najbolj priročno za ljudi, in sončne 4G fotoaparat ni nobena izjema. Kot svoj ime, moči spodbuda sončne 4G fotoaparat video in glas prek 3g / 4g in wifi omrežja. In podpira funkcijo GPS, to je zelo priročno za ljudi, da daljinsko upravljanje kamere.

Delovni čas je tudi za ljudi. Ljudje bodo imeli dvoma za proizvode, ki potrebuje stalno zaračunavanje, ki bo tudi je slabo vplivale na uporabniško izkušnjo. Sončna 4G fotoaparat ima nizko porabo energije, svoj stoj čas je približno 20 dni, delovni čas je približno 5 dni. Sistem sončne 4G fotoaparat je poseben, je sistem za upravljanje oddaljeni baterijo, lahko kadarkoli preveri stanje akumulatorja in ga lahko pokažejo nam ali baterija je pod polnjenje, ki zadevah veliko za ljudi v delo in življenje.

Sončna 4G velblod tudi moči zaslomba oblak storitev, lahko fotografirate v rednem času, se video v rednem času, to lahko upload podatkov oblak kotu, da varnost podatkov. Še več, kamero bo ne izgubi povezavo, tako dolgo, kot je signal, medtem ko na tradicionalne brezžične kamere še vedno using usb omejen 4g modul.

Ni dvoma, da jesončna 4G kameroje bolje kot tradicionalni brezžično kamero ni važno iz delovanja in delovni čas. Ne gre se čuditi, da je priljubljena med ljudmi.